Bel ons0515 - 58 00 81

BaaS

Bookmaster as a Service

Met de uitbreiding BaaS -oftewel Bookmaster as a Service- kan de coördinator vanaf elke werkplek, dus ook thuis, op een snelle manier beschikken over alle functionaliteiten van het programma. OsingadeJong zorgt voor up-dates en onderhoud van de database. BaaS werkt in “the Cloud”. Wilt u meer over BaaS weten neem dan contact op met onze afdeling ICT.


Locatieonafhankelijke leermiddelfondssoftware

Met BaaS is het mogelijk om tegen geringe meerkosten, locatieonafhankelijk via iedere computer in te loggen op Bookmaster. Dit betekent dat de schoolmedewerker niet meer vast zit aan zijn/haar eigen werkplek of het netwerk van de school doordat in "the Cloud" gewerkt wordt. Een extra voordeel van BaaS is dat Bookmaster exact blijft werken als u gewend was, het kost u dus geen gewenningstijd!


Backup-service

OsingadeJong zorgt voor back-ups en onderhoud van de Bookmaster-database. Dat is een aanzienlijk geringere belasting voor de afdeling systeembeheer van de school dan wanneer Bookmaster rechtstreeks op de schoolserver draait. En last but not least kunt u uit gaan van een standaard snelle werksnelheid van de database omdat u niet meer op de server van school werkt.

Wilt u meer over BaaS weten neem dan contact op met onze afdeling ICT via ons algemeen telefoonnummer of via ict@osingadejong.nl