Bel ons0515 - 58 00 81

Digitale diensten

De digitalisering van het onderwijs biedt ongekende mogelijkheden, maar is tegelijkertijd ook een van de grootste uitdagingen waar het onderwijs voor staat. OsingadeJong is volop bezig met de transitie naar digitaal en heeft dankzij de overname van de Bookmaster Beheersoftware in 2011 een stevige basis in de techniek.

Begrippen als privacy, betrouwbaarheid, veiligheid en beveiliging hebben bij ons al jarenlang hoge prioriteit.

Tussen uw leerling in de klas en de uitgever van digitaal lesmateriaal zit een complexe keten van systemen, inlogprocedures en accountbeheer. OsingadeJong beschikt over de kennis en ervaring om die keten betrouwbaar, snel en gebruiksvriendelijk te maken. Onze mensen signaleren potentiële knelpunten in een vroeg stadium en zorgen voor adequate oplossingen.


Om het risico van uitval tot een minimum te beperken heeft OdJ twee solide verdedigingslinies opgeworpen. Vanuit ons dienstenpakket  kunt u kiezen voor het organiseren van een Testdag digitale leermiddelen. Een gerichte selectie leerlingen probeert op verzoek alle systemen, lesmateriaal en inlogprocedures in een realistische setting uit. OdJ kan hiervoor de project coördinatie verzorgen. De praktijk wijst uit dat een gedegen voorbereiding veel aanvangs- of opstartproblemen kan voorkomen. Daarnaast richten wij voor elke klant een digitale helpdesk in die volledig is toegesneden op zijn situatie. Dat voorkomt onnodige vragen en zorgt voor een snelle oplossing: levert deze slimme helpdesk niet de oplossing, dan nemen onze medewerkers binnen een uur contact met u op.

Samen met u werken wij graag aan het onderwijs van de toekomst.