Bel ons0515 - 58 00 81

Vacature: Medewerker Expertisecentrum Onderwijs

Jij bent analytisch sterk en bent de expert op jouw vakgebied. Jij zorgt ervoor dat de organisatie kan bouwen op inhoudelijk correcte informatie en je bent verantwoordelijk voor een adequate afhandeling van administratieve specialistische taken. 

Spreekt dit je aan?
Lees dan vooral verder en reageer op onze vacature Medewerker Expertisecentrum Onderwijs

Wat ga je doen?
Als medewerker Expertisecentrum Onderwijs zorg jij voor een correcte afhandeling van specialistische administratieve taken. Deze werkzaamheden komen onder andere voort uit het klantcontact dat er is met de scholen en met de leerlingen. Zo ben je verantwoordelijk voor het controleren en monitoren van de gehele order stroom en adviseer je scholen over de producten op de leermiddellijsten. Overige taken zijn:

  • Advisering op leermiddelenlijsten
  • Afhandeling van het leermiddelenlijsttraject
  • Wijzigingen in leerling bestellingen doorvoeren
  • Klaarzetten van digitaal lesmateriaal
  • Uiteenlopende vragen beantwoorden of verder uitzetten bij collega's
  • Ondersteunende werkzaamheden voor de afdeling Front Office en de relatiebeheerder
  • Begeleiding van ons callcenter in de zomermaanden

Jij hebt inzicht in data, en kan ook moeiteloos grote hoeveelheden data analyseren en hier verslag van doen. De organisatie rekent hierin op jouw vakkundigheid. Jij weet goed prioriteiten te stellen. Je vraagt door en kunt vlot schakelen tussen diverse vraagstukken. Jij bent de vraagbaak voor je collega's binnen de gehele organisatie en houdt hierbij het overzicht. In het laagseizoen help je bij het vergaren van informatie voor de evaluatierapportages en doe je voorstellen voor procesoptimalisaties.

Over jou
Je hebt minimaal een afgeronde hbo opleiding in administratieve richting. Door de werkervaring die je hebt opgedaan in vergelijkbare functies ben je de professional die zich vastbijt in de materie en op die manier al snel kan fungeren als vraagbaak. Je schrikt niet van verschillende digitale systemen en weet op een correcte manier uitleg te geven aan anderen. Je Excelvaardigheden zijn uitstekend en jij weet data vlot en nauwkeurig te verwerken en te analyseren. Jij zet de puntjes op de 'i' en kijkt met een positief kritische blik naar de processen. Jij bijt je vast in de materie, bent nieuwsgierig en zorgt dat jouw kennis snel op niveau is. Jij wordt bij OsingadeJong dé expert op ons vakgebied. Ervaring binnen het onderwijs is zeker een pré.

Word onze nieuwe collega!
Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct door je motivatie en CV te sturen naar Ellen de Valk (sollicitaties@osingadejong.nl) of bel Ellen op donderdag tussen 09.30 - 13.00 uur voor meer informatie.