Bel ons0515 - 58 00 81

Pakket bestellen

Heeft jouw school aangegeven dat je zelf je leermiddelenpakket moet bestellen bij ons, dan kan dat via ons bestelportaal, op deze pagina lees je hier meer over.

Het gemakkelijkste is te bestellen door middel van de link in de e-mail die je van ons hebt ontvangen. Hiermee kom je direct in je persoonlijke omgeving, waarin wij al veel voor je hebben klaargezet.
 
Heb je de e-mail niet meer of heb je hem niet ontvangen? Dan kun je ook hier bestellen. Maak eenvoudig een nieuw account aan en bestel jouw leermiddelenpakket. Houd hierbij je schoolcode en leerlingnummer bij de hand. Weet je deze niet, informeer hier dan naar op school of neem dan contact met ons op via leerlingen@osingadejong.nl, of bel 0515-580081 (op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur).
 
Bestel voor 17 juli, dan weet je zeker dat je je leermiddelen op tijd in huis hebt, voor het nieuwe schooljaar begint!
 
Succes!

Veel gestelde vragen

 • Hoe moet ik inloggen
  Antwoord:

  Je hebt van ons een e-mail ontvangen met daarin een link om te kunnen bestellen. Via deze link kun je vervolgens inloggen. Je gebruikt het e-mailadres waarop je de bestellink hebt ontvangen als gebruikersnaam. Het wachtwoord kun je zelf aanmaken. Indien je deze niet meer weet, kies dan voor 'wachtwoord vergeten'.   Je krijgt vervolgens een e-mail met daarin een link om je wachtwoord te resetten. 

 • Ik kan niet inloggen
  Antwoord:

  Je hebt van ons een e-mail ontvangen met daarin een link om te kunnen bestellen. Via deze link kun je vervolgens inloggen. Je gebruikt het e-mailadres waarop je de bestellink hebt ontvangen als gebruikersnaam. Het wachtwoord kun je zelf aanmaken. Indien je deze niet meer weet, kies dan voor 'wachtwoord vergeten'.  Je krijgt vervolgens een e-mail met daarin een link om je wachtwoord te resetten. Lukt bovenstaande niet? Dan kun je je bestelling plaatsen via www.osingadejong.nl. Je hebt hiervoor in ieder geval je leerlingnummer en schoolcode nodig. 

 • Aan welke eisen moet mijn wachtwoord voldoen?
  Antwoord:

  Als je een wachtwoord wilt aanmaken of veranderen, dan moet je wachtwoord minimaal bestaan uit de volgende samenstelling:
  Tenminste 8 karakters
  Minimaal 1 hoofdletter
  Minimaal 1 speciaal teken  !? * & @ # $ % ^ ( )

 • Ik kan geen inlognaam aanmaken/mijn inlognaam bestaat al
  Antwoord:

  Je dient het e-mailadres waarop je de bestellink hebt ontvangen te gebruiken als gebruikersnaam. Krijg je de melding dat deze gebruikersnaam al bestaat, dan heb je waarschijnlijk al eerder een account aangemaakt. Je kunt eventueel via 'wachtwoord vergeten' je wachtwoord opnieuw instellen.

 • Kan ik bestellen zonder account
  Antwoord:

  Je kan niet bestellen zonder account.  Je hebt van ons een e-mail ontvangen met daarin een link om te kunnen bestellen. Via deze link kun je vervolgens inloggen. Je gebruikt het e-mailadres waarop je de bestellink hebt ontvangen als gebruikersnaam. Het wachtwoord kun je zelf aanmaken. Indien je deze niet meer weet, kies dan voor 'wachtwoord vergeten'.   Je krijgt vervolgens een e-mail met daarin een link om je wachtwoord te resetten. 

 • Ik krijg een foutmelding tijdens het inloggen
  Antwoord:

  Wij adviseren om even contact met ons op te nemen door ons te bellen of te mailen. Zorg ervoor dat je de volgende gegevens bij de hand hebt: Schoolnaam, Schoolcode, Leerlingnummer

 • Hoe kan ik bestellen?
  Antwoord:

  Je hebt van ons een e-mail gekregen met daarin een link. Hiermee kun je gemakkelijk bestellen. Heb je de e-mail niet meer, ga dan naar www.osingadeJong.nl. Hier kun je vervolgens met je schoolcode en leerlingnummer een bestelling plaatsen.  Je leermiddelenlijst heeft onderdelen: Verplichte vakken en keuze vakken. Je kunt zelf aanvinken welke keuze vakken je gaat volgen om de juiste leermiddelen te bestellen.

  Additionele leermiddelen: je school heeft een aantal additionele leermiddelen verplicht gesteld om te bestellen indien je  deze nog niet in je bezit hebt.

 • Wanneer moet ik bestellen?
  Antwoord:

  Je hebt een brief en een e-mail met uitleg. Vanaf 1 juli tot uiterlijk 16 juli 2018 kun je je bestelling doorgeven. Geef je je bestelling na die datum door, dan is de kans groot dat je je leermiddelen te laat ontvangt. Bovendien moeten we dan extra kosten maken, dus brengen we €9,95 administratiekosten in rekening.

 • Ik heb de e-mail niet meer met de bestellink.
  Antwoord:

  Je kunt ook rechtstreeks via de website bestellen. Ga naar www.osingadejong.nl. Hier kun je vervolgens met je schoolcode en leerlingnummer een bestelling plaatsen.

 • Het e-mailadres in de brief klopt niet. Ik wil de mail op een ander e-mailadres.
  Antwoord:

  Het e-mailadres wat in de brief staat heeft de school aangeleverd. Wil je de mail voor het bestellen op een ander e-mailadres ontvangen? Geef je nieuwe e-mailadres door via www.osingadejong.nl/emailwijzigen. Hier kun je tot 28 juni 2018 de wijziging doorgeven. Daarna is wijzigen niet meer mogelijk.

  Je kunt ook rechtstreeks via de website bestellen. Ga naar www.osingadejong.nl. Hier kun je vervolgens met je schoolcode en leerlingnummer een bestelling plaatsen.