Bel ons0515 - 58 00 81

Vacature: inkoper

De afdeling Inkoop draagt bij aan het realiseren van de doelstellingen van de organisatie door vroegtijdige betrokkenheid over behoeftebepaling en de wijze waarop deze in de markt kan worden gezet. Het ontwikkelen van duurzame relaties met kritische leveranciers en sturen op prestaties is daarbij van wezenlijk belang.

Wat ga je doen?
De inkoper zorgt voor tijdige en juiste beschikbaarheid van de benodigde lesmaterialen voor de klanten van OsingadeJong voor de meest gunstige prijs. De inkoper is verantwoordelijk voor contacten met uitgevers en leveranciers en is samen met de medewerker artikelbeheer verantwoordelijk voor een up-to-date artikelbestand. Je bent verantwoordelijk voor de contacten met uitgevers en leveranciers en het uitvoeren, analyseren en bewaken/monitoren van het order- en contractbeheer. Werkzaamheden die hier onder vallen zijn:

 • Optimale prijs- en leveringsvoorwaarden van lesmaterialen 
 • De totstandkoming van het actueel houden van de jaarplanning voor de inkoop
 • Analyse en advies op het gebied van voorraadbeheer
 • Uitvoeren van leverbaarheidscontroles
 • Monitoren proces manco's en beschadigingen
 • Het begeleiden van de medewerker artikelbeheer
 • Het monitoren van backorders
 • Bestellen van lesmateriaal / leermiddelen

Over jou
Je hebt kennis op minimaal hbo niveau. Daarbij heb je aantoonbare ervaring als inkoper. Je bijt je vast in de materie en houdt ontwikkelingen in het vakgebied bij. Je werkt zelfstandig, maar weet goed afstemming te zoeken en de verbanden te leggen tussen de diverse afdelingen en schakelt hulp in daar waar nodig. Je werkt gestructureerd en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je beschikt over een goede overtuigingskracht. Betrokkenheid bij de organisatie, accuratesse en een proactieve houding zijn cruciaal voor deze rol.

Over ons
OsingadeJong B.V. is een groeiend dynamisch bedrijf dat zich bezighoudt met educatieve dienstverlening. Vanuit Makkum verzorgen wij voor onze klanten vrijwel alle voorkomende werkzaamheden die komen kijken bij het beheren van een leermiddelfonds voor een VO school. Wij kijken naar de toekomst en denken continu mee over ontwikkelingen en het onderwijs van morgen.

Ons aanbod
Een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid. Vanuit ons pand aan de rand van het IJsselmeer in het Friese Makkum willen wij iedere dag het verschil maken richting klant. We zijn goed in wat we doen en als team trots op ons bedrijf. Wat bieden we nog meer:

 • De kans om je te ontwikkelen in een specialistische werkomgeving bij een ambitieuze, groeiende organisatie
 • Een werkplek binnen een informeel bedrijf waar we houden van korte lijnen
 • Een passende beloning op basis van jouw werkervaring en opleiding
 • 24 vakantiedagen en deelname aan een bedrijfspensioenregeling

Word onze nieuwe collega!
Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct door je motivatie en CV te sturen naar sollicitaties@osingadejong.nl Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Ellen de Valk op donderdag tussen 09.30 - 13.00 uur via 06-53312442